Ontdek onze verbonden systemen

 

Het beheer van leefgewoonten in huis, maar ook van toegangscontrole en beveiliging bij grote openbare ruimtes vraagt vandaag de dag om innovatieve en betrouwbare technologische oplossingen. Met Came Connect beantwoordt Came aan de veiligheidseisen en de behoefte van zowel particuliere als professionele gebruikers aan een eenvoudig beheer. Dankzij de verbinding met een centrale server zorgt Came Connect ervoor dat alle automatiseringen online beheerd en bestuurd kunnen worden met alle soorten apparatuur met internetverbinding. Met deze technologie verandert Came ingrijpend de manier waarop mensen wonen en leven door de kwaliteit van hun leefomgeving te verbeteren.

Voordelen

PARTICULIERE GEBRUIKER

Met de speciaal ontwikkelde app kunt u een veilige verbinding maken en alle ruimtes monitoren, camerabeelden oproepen, scenario's activeren, de verschillende soorten verbruik beheren en op afstand met uw woning "communiceren" via smartphone, tablet of pc.

Voordelen

PROFESSIONELE GEBRUIKER

Met een eenvoudige internetverbinding kunt u een complete diagnose van het systeem uitvoeren en bij eventuele storingen snel en effectief ingrijpen. Ondersteuning op afstand, toegevoegde waarde voor de verbinding en voor uw onderneming.

WE CONNECT, YOU CONTROL

Een veilig toegangspunt
voor alle apparatuur

Dankzij de Cloud-technologie kan het systeem op volledig veilige wijze online zijn. Een team van experts staat 24/7 klaar om uw privacy te beschermen. De Cloud-technologie, de keuze van grote bedrijven.

Met Came Connect wordt het uitgebreide productengamma van Came - van video-intercoms tot domotica-installaties, van automatische parkeerplaatsen tot automatiseringen geïntegreerd in grote toegangscontroleprojecten en beheer van openbare ruimtes - nog geavanceerder. Niet zomaar automatiseringen, maar online verbonden automatiseringen die altijd en overal met de gebruiker en installateur communiceren via alle soorten apparatuur met internetverbinding.